drawer
  • Κατάλογος βιβλίων
  • Ενότητες

Κατάλογος

catalog

Κατεβάστε
τον κατάλογο βιβλίων των εκδόσεων Κριτική

PDF (9,1 Mb)

Επικοινωνήστε μαζί μας για ερωτήσεις καταλόγου

Οι εκδόσεις Κριτική στο «5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φιλοσοφίας της Επιστήμης» [Πανεπιστήμιο Αθηνών, 29/11/18-1/12/18]

Συνέδρια

Οι εκδόσεις Κριτική συμμετέχουν ως χορηγός και με έκθεση βιβλίου στο «5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φιλοσοφίας της Επιστήμης», που οργανώνεται από τον  Τομέα Φιλοσοφίας και Θεωρίας της Επιστήμης και της Τεχνολογίας τουυ Τμήματος Ιστορίας και Φιλοσοφίας της Επιστήμης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, από τις 29 Νοεμβρίου μέχρι τη 1 Δεκεμβρίου 2018.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στις αίθουσες διδασκαλίας του Τμήματος Ι.Φ.Ε. στην Πανεπιστημιούπολη (Άνω Ιλίσια). Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Στις θεματικές ενότητες του Συνεδρίου εμπίπτουν όλες οι περιοχές της φιλοσοφίας των επιστημών (γενική φιλοσοφία της επιστήμης και φιλοσοφία ειδικών επιστημών), καθώς και περιοχές της φιλοσοφίας (μεταφυσική, γνωσιολογία, ηθική, φιλοσοφία της γλώσσας, φιλοσοφία του νου, ιστορία της φιλοσοφίας, πολιτική φιλοσοφία) στο βαθμό που οι ανακοινώσεις σχετίζονται με θέματα που αφορούν την επιστήμη.

Το Συνέδριο, περιλαμβάνει εισηγήσεις και συμπόσια και είναι ανοικτό σε όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής και ερευνητικής κοινότητας, σε υποψήφιους/ες διδάκτορες και μεταπτυχιακούς φοιτητές και φοιτήτριες. Η γλώσσα του Συνεδρίου είναι η ελληνική.

Δειτέ το πρόγραμμα του Συνεδρίου

Επισκεφτείτε το δικτυακό τόπο του Συνεδρίου